Historisk dag i ytskyddsbranchen!

Historisk dag i ytskyddsbranchen, idag tog de första ytbehandlingsspecialisterna examen!

För ett år sedan så startade utbildningen som vi tillsammans med Yrkesakademin planerat och förberett. Efterfrågan på kvalificerad personal inom branschen är stor och vi inom Auktorisation för rostskyddsmålning ser möjligheter i en utbildning som möter upp till företagens efterfrågan.

Idag kunde 14 utbildningsdeltagare ta emot sina examensbevis under en ceremoni i Trollhättan. Närmare bestämt på en så historisk plats som Innovatum, som tidigare var platsen för NOHABs produktion och tillverkning av lok – idag mer känt som SAAB-museum.

Charlotte Persson, ordförande för Auktorisationen för Rostskydd, var på plats och gratulerade deltagarna till examen. Hon har varit en av de drivande i framtagandet av utbildningen och tyckte detta var en otroligt rolig dag. Förutom utom Ytbehandlingsspecialist så erbjuds även utbildning för arbetsledare inom branschen.

Den andra omgången av utbildningen har redan påbörjats, och är precis som föregående utbildningsomgång på distans. Den tredje omgången startar i slutet av december se vidare www.ya.se

För frågor kring Auktorisationen för Rostskydd och våra utbildningar, kontakta oss på info@rostskyddsmalning.se